Germicidne žarnice za sterilizacijo zraka in površin se pogosto uporabljajo. Vse več glasov govori v prid uporabi UVC svetlobe kot učinkovite metode za boj proti koronavirusu. Uporaba v pediatričnih pisarnah pomeni, da lahko zdravniki varno sprejmejo svoje majhne bolnike. Pretočna svetilka UVC lahko deluje med celotnim obiskom, po odhodu pacientov in osebja pa je dovolj, da vklopite modul neposrednega delovanja, pritrjen na zunanjo stran UVC dvofunkcijske žarnice, in uspešno razkužite vse površine, opremo, orodje, posteljo – brez kemikalij, ni potrebno klicati zunanjih podjetij za dezinfekcijo. Omejimo stike, omejimo prenos virusov, ubijemo mikrobe in zmanjšamo stroške. Same prednosti.

Otroci so naša prihodnost in njihovo zdravje je naša prednostna naloga. V dobi pandemije so zdravniki močno omejili osebne obiske ordinacij. Žal obstajajo situacije, ko teleport ni dovolj ali pa sploh ne deluje. Te situacije so na primer bolezen otroka ali cepljenje po obveznem protokolu cepljenja. Kot vidimo, se obiskom v pediatrični ordinaciji ne moremo iogniti.

Naši UVC recirkulatorji so varni in zelo učinkoviti s koristmi za splošno javnost. Zahvaljujoč takim rešitvam imamo v bližnji prihodnosti priložnost, da se normaliziramo. Če je virus mogoče ubiti, ga lahko nevtraliziramo in se ne bo razširil, zakaj ne bi uporabili takšnih rešitev?

Glavni sanitarni inšpektorat (GIS) navaja UV metodo kot eno od metod za preprečevanje okužbe s SARS CoV-2. Zato poskrbimo zase s poslušanjem nasvetov strokovnjakov.